lørdag den 9. juni 2012

Multitasking?

Eller blot manglende koncentration?

Jeg har gang i 10.000 projekter...

- Navneskilte til Camilla, Zacharias, Emma og Albert

- En flettet taske

- En nederdel til mig selv (eller dvs., jeg er ved at lave en prøve af et gammelt dynebetræk, for jeg vil ikke kunne bære, at det fiiiiine stof jeg har købt går til spilde ved at jeg laver fejl..)

- Bordkort og bordplan til min svigerindes bryllup i starten af august

- En hæklet ugle til en lille decemberbaby (ikke min!)

- Et mini-mini album, til en dejlig mormor som bliver 50 til sommer

- Patchworkbolde - igen, igen! Men denne gang har jeg vidst knækket koden!

---
Og foruden de åbenlyse kreative projekter, er der alle dagligdagens projekter. Vasketøj, indkøb, madlavning, madpakker og Felix! Parforhold, oprydning, aftaler, Anne-tid, lektier osv. - men jeg befinder mig godt i det, og jeg nyder Felix, som bare bliver større og dygtigere for hver dag der går! Han kan næsten gå nu (i en alder af 14,5 mdr...) - men er ikke selv overbevidst, så han kravler fortsat, eller snupper gåvognen..

Studiet skrider hastigt fremad, jeg har sommerferie hele juli måned og starter så i praktik i en vuggestue. 1. februar 2013 skyder jeg 7. semester igang, stort set kun bestående af skriftlige opgaver og forsvar af samme, og jeg glæder mig faktisk! Jeg fornemmer hvordan jeg, uge for uge, nærmer mig målet og følelsen af, at jeg om et år har afleveret mit bachelorprojekt og er dage fra at kunne kalde mig pædagog føles rar! (og lidt skræmmende!)

Jeg får ikke kommenteret så meget - dagene suser forbi, men jeg læser med, og nyder at se Jeres kreative påfund og gode ideer og læse om, hvad I hver især går og pusler med! :)

- "Jeg holder af hverdagen
Mest af alt holder jeg af hverdagen"
Dan Turell
2 kommentarer:

Thanni sagde ...

Hvor er det nogen dejlige billederaf den "ikke-længere-så bette" Felix ;)
Det lyder som om du pt. er glad for at være Anne! :)....og når det man beskæftiger sig med er noget/nogen man holder af, så føles det jo ok, at der er 10.000 ting igang :)
Jeg kan såmænd godt forstå, hvis du føler det en lille smule skræmmende at tænke på, når du engang når til målet. Det er jo osse først der, man skal ud og bevise at man kan sit kram i den "virkelige" verden.
Ha' en dejlig søndag :)

Anonym sagde ...

Hvor er han altså bare dejlig ham Felix :)
Det med mange projekter kender jeg godt og nogle gange kan det godt være lidt overvældende, men det er også hyggeligt :) Lyder til du har gang i en masse spændende ting.

Og ja, hverdagen er det bedste :)
God søndag