mandag den 21. marts 2011

Woop woop!!

Nej, desværre ingen baby endnu! ;) Men nu skal han være så hjerteligt velkommen anytime (det har han nu altså været længe...) Tæppet er færdigt!!!
 Et detaljebillede af et af hjerterne; samt af, hvor godt tæppets størrelse passer til "skumpuslespillet" på gulvets størrelse :)
 Glæder mig til at ligge her, og hygge med en lille trold :)
 Med forårssolskin på :) Det er faktisk et ret tykt tæppe, så det egner sig bedst som legetæppe, frem for som "puttetæppe" - efter min mening i hvert fald. Afhængig af hvor medgørlig en baby jeg får, vil jeg gerne nå at sy et tæppe mere, inden barslen er slut, så jeg kan prøve det tynde pladevat i stedet for det tykke... 
 Her kan man se de hvide sting jeg har startet med at lave for at holde sammen på tingene. Jeg har besluttet ikke at pille dem op (endnu i hvert fald) da de ikke er synlige på forsiden, med mindre man lige fanger dem sådan her ;) Så håber jeg at det trods alt er holdt lidt bedre sammen når det skal vaskes.. 
 Der hvor hjerterne er syet, er der i hvert fald ingen tvivl om, at de forskellige lag bliver hvor de skal - men jeg er meget spændt på, hvordan det hele ser ud når det har været vasket engang.. 
Tæppet måler ca. 115x115 cm. Jeg er ikke fuldstændig sikker på, at den brune kant er lige stor hele vejen rundt, for jeg har ikke målt. Det syner ret lige, og det må ligesom være et succeskriterie :)
Til slut, i denne lange post, skal en kæmpe tak lyde til Annette/aka som beredvilligt har svaret på spørgsmål, og hvis kommentarer har opmuntret og motiveret til at sy videre, her ved det sidste seje træk! Tusind tak for hjælpen Annette, den var/er uvurderlig!

8 kommentarer:

Vranda sagde ...

Hvor er det blevet super flot... impornerende.. så må babyen gerne melde sin ankomst :)

morkaren sagde ...

Åeee, hvor er det lækkert, hvor blir det barn af, mon han ventede på du sku få tæppet færdig, så nu ka du godt kalde på ham. v.h. morkaren.

Ditte sagde ...

Flot tæppe, stort arbejde, men kan se det var det hele værd.
Baby, kom så ud!
Pøj pøj ;)

aka sagde ...

Velbekomme, det var da virklig så lidt - og det mener jeg oprigtigt.

Men hvor er det et flot stykke arbejde, du har lavet. Jeg ved godt, hvor mange timer der ligger i det tæppe. Det var et ambitiøst projekt at begynde med - men du gjorde det ! FLOT KLARET.
Og sjovt bagefter med alle de billeder du har taget undervejs.
Det har været en stor fornøjelse at følge med.

Nu venter vi så spændt på dit næste projekt...ham den lille baby. Og nu er du jo klar.
Jeg ved godt det ikke er så sjovt mere....
Hvis dette var sidste indlæg inden du får andet at se til: Rigtig god fødsel.
Og husk lige at fortælle her når der er sket noget. Bare kort....for du har nok andet at lave så....

kh Annette

Berit Bilde sagde ...

Sikke en dejlig "velkomstgave"

Betina Olesen sagde ...

Hvor er det bare et skønt tæppe, håber at i får rigtig mange dejlige timer på det...
Sjovt nok er det eneste jeg nogensinde har lavet i patchwork, også et babytæppe til min førstefødte... men jeg brugte symaskine ;-)

Marianne sagde ...

Okay - det tæppe er SÅ dejligt! Håber det var hele besværet værd - selv om det tog sin tid. Og så håber jeg, at den lille purk snart kommer ud fra maven :) :) :)

Thanni sagde ...

Så er det hele jo klappet og klart il baby! ;)...skønt tæppe - og synes også det har været hyg'ligt at følge med i tilblivelsen..så nu er det jo bare at vente på de store nyheder :)