torsdag den 13. maj 2010

Længe siden...

SÅ nu har jeg skrabet lidt forskelligt sammen, for at opdatere på, hvad jeg render og laver :) For jeg laver skam noget, også kreativt ;) Først et navneskilt, til en dejlig lille dame, som jeg fornemmede havde en vis passion for Hello Kitty :)

Og så til endnu en dejlig dame! Rosemarie har efterhånden modtaget en del Kaj og Andrea produktioner fra min hånd, så selvfølgelig skulle også hun have et navn til døren - særligt nu hvor hun skal flytte og have nyt værelse :)

Så har vi også nået et sølvbryllup, jeg danser ellers ikke, men gjorde en undtagelse denne aften, og hvor var det i grunden skønt at danse med ham, man holder allermest af <3 onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://3.bp.blogspot.com/_jyPhqFJBdzo/S-xJILos3kI/AAAAAAAABU4/0xEu4bOTFOA/s1600/dans.jpg">
I påsken satte vi hegn op på vores altan. Det har givet en hel del læ, og en hel del mere privatliv derude, og vi er bare så glade for det! NU mangler vi bare noget varme! ...

Endnu et navn; fætter Rasmus skal nemlig også til at have sit eget værelse nu, så måtte jeg jo lige fabrikere et dørskilt til den lille mand også! De her bogstaver er en del større end de andre, og jeg er blevet helt vild med fonten.

Apropros Rasmus og nyt værelse, så foreslog den smarte kusine, som ikke har nok at lave i forvejen, at en bort lavet af Kaj og Andrea figurer, kunne se super fint ud... Som sagt så gjort - så her ligger 30 Kaj og Andrea figurer i variende størrelse og max 2 af hver slags, målt ud, så de passer på væggene rundt i værelset... Det er endnu ikke hængt op, men jeg er spændt på resultatet! Jeg gør det i hvert fald aldrig nogen sinde igen, uanset hvor godt det måtte ende med at se ud...

Da min Mor og Mikael fik billedet i kobberbryllupsgave, fik de samtidig et kort, med et digt indeni. Min mor var helt skudt i digtet og spurgte om jeg kunne sætte det på layoutet? Det var jeg ikke helt tryg ved, tænk hvis jeg skrev forkert, eller det bare kom til at se dumt ud? Til gengæld lovede jeg at lave et nyt, som jo så kunne have billeder fra kobberbrylluppet, hvor det første havde fra brylluppet. Det var fint med hende, og det fik hun så i Mors dags dage. Det er lavet aftenen før, sådan lidt bing-bang, hvad jeg lige havde ved hånden og lidt hurtigt. Men jeg synes egentlig det er blevet meget godt. Det er det første jeg har scrappet i meget lang tid, pga. alle de andre projekter jeg har haft gang i, plus at jeg ikke rigtig gider de billeder jeg har til min rådighed.

Så nåede vi til vejs ende. HVis du stadig er med, så tak fordi du læste så langt. Jeg vil begive mig videre med mit tæppe, som jo også har stået lidt på standby. Jeg regner med at give det en skalle her i weekenden, og håber at kunne opdatere med lidt fremskridt i løbet af søndagen.
Jeg vil forsøge at få lagt lidt kommentarer rundt omkring, det har haltet lidt på sidste...
Tak for dit besøg!
Anne

5 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er nogle supersøde navneskilte du laver og flot layout også.

Heidi sagde ...

Skal da lige love for du ikke ligger på den lade side ;o)

SÅ flotte nogle navneskilte - er det nogle bestemte alfabeter ??? Og hvor er det flot dit lo og skønt digt

Ha en rigtig dejlig weekend

Benita sagde ...

For sørensen da et arbejde med de navneskilte. Vildt imponeret Anne!!

Selvom du ikke kommenterer et stykke tid glemmer vi dig ikke - bare rolig! :D

Glæder mig til at se mere til tæppet. :)

Marianne sagde ...

Dejligt at se lidt nyt igen fra dig :o) Hvor ser I bare søde ud på dansebilledet...
Jeg er simpelthen helt skudt i dit LO - det er SÅ flot!! Og også navneskiltene.. Især det med Hello Kitty (er glad for, at Nynne ikke kigger med - tihi :o)
Hav en dejlig aften :o)

Susanne sagde ...

Hvor er det dejligt igen at høre fra dig:)

Super lækre navneskilte du har fået lavet - stor respekt herfra:9

Total lækkert LO:) Der er intet bing-bang over det - smukt:)