fredag den 4. juli 2008

Ny blog

Nyt "liv" - ny blog :-) Jeg prøver igen her, efter at den anden blog gik lidt i stå. Har boet i Vejle ca. 1 måned og venter spændt på at starte på Jelling Seminarium til august. Håber I vil lægge en lille velkomsthilsen til mig, så lover jeg der snart kommer en lille smule scrap på bloggen :-)

Tak fordi I kiggede ind!

7 kommentarer:

Elisabeth sagde ...

Hej Anne.
Velkommen hjem fra din ferie, godt du nød den :)
Jeg kan godt lide det billede du har sat i af dig selv, det er rigtigt godt. Du er da også blevet klippet temmelig meget er du ikke?

Det glæder mig meget, at det hele flasker sig for dig.
Knus
Elisabeth

Jette/Thanni sagde ...

Jamen velkommen hjem fra ferie - glæder mig til at følge med på din nye blog :)

Christina / LaChris sagde ...

HEJSA Anne ! Godt at se og høre fra dig igen. Du ser jo bare så frisk og skøn ud :O)Må lige huske at få rettet din blogadr. på min egen blog....

rnielsen79 sagde ...

Velkommen hjem Anne, og glæder mig til at følge din nye blog.

Cowgirl sagde ...

SKØNT at du har en blog igen...Jeg har forsøgt så mange gange at titte forbi på den gamle blog og lægge besked til dig...Men den var nede...nu forstår jeg hvorfor. Held og lykke med den nye blog og dejligt at se der sker nyt for dig. Held og lykke i Jelling...og husk du kan altid kigge forbi til jul og få dig en juledeko - lavet specielt til dig !!!

MH72 sagde ...

Hej Anne og tillykke med din nye blog - jeg vil straks få den lagt ind i min blogreader :-)

Velkommen hjem fra ferie - og selvom du ikke havde succes med din scrapbog dernede, så havde du tydeligvis mere succes end jeg havde *LOL*

Benedikte sagde ...

Hej Anne!
Så lige din adresse på messenger, så tænkte jeg lige ville kigge forbi. Håber du har det godt!! Jeg sidder i Århus i disse dage og laver bachelorprojekt, men tager i sommerhus med mine forældre, nu hvor vejret skulle blive godt. Vidste slet ikke at du var flyttet til Vejle, bor du alene? Håber ellers alt vel!
Knus
Benedikte